JOIN-EVENT-G.png
 

Guilty Pleasure Festival 2020 - Uitgesteld - Covid-19

Het is moeilijk te bevatten dat de zomer niet zal zijn zoals we hem met z’n allen hadden voorgesteld. Tot ons grote verdriet is het door de huidige overheidsmaatregelen onmogelijk Guilty Pleasure Festival te verplaatsen naar een alternatieve datum in 2020. Ieders veiligheid gaat vanzelfsprekend voor, hoe beperkend het ook is..

 

We zijn momenteel druk bezig om Guilty Pleasure Festival te verplaatsen naar 10 en 11 juli 2021. De definitieve datum hangt nog af van de nodige formaliteiten, maar zet hem maar alvast in je agenda met de dikste edding die je kan vinden! Want we gaan de zomer van 2020 in 2021 KEIHARD goedmaken!! 

 

In de tussentijd gaan we op onderzoek hoe we jullie je deze zomer toch nog een beetje kunnen laten misdragen. Want gelukkig hebben we nog steeds de vrijheid om te dansen, te zingen en lekker onszelf te zijn. ️

 

𝗪𝗮𝘁 𝗴𝗲𝗯𝗲𝘂𝗿𝘁 𝗲𝗿 𝗺𝗲𝘁 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝘁𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁?

Kaartkopers hebben een e-mail gehad met daarin meer informatie over de gekochte ticket(s). Jullie zouden ons onwijs helpen door geen refund aan te vragen en je ticket te bewaren voor onze mega lekkere 2021 editie. Op deze manier kunnen we volgend jaar -en hopelijk nog vele jaren- samen met jullie en al onze leveranciers, artiesten, freelancers en vrijwilligers schaamteloos blijven dansen en genieten.

 

𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿𝘁𝗵𝗮𝗻𝗸𝘀!

Thanks voor jullie enthousiasme en steun! Guilty 2020 zou het mooiste, grootste en meest schaamteloze jaar ooit worden dankzij jullie.
Maar wat in het vat zit, -🥁 daar komt ie- verzuurt niet! 

 

𝐒𝐭𝐚𝐲 𝐒𝐚𝐟𝐞 

𝐒𝐭𝐚𝐲 𝐆𝐮𝐢𝐥𝐭𝐲 

 

Guilty Pleasure Festival 2021

Doop 10 & 11 juli om tot je zondig-weekend van 2021 en kom de longen uit je lijf dansen en meeblèren alsof nobody’s watching op Guilty Pleasure Festival!

Laat je voor het zesde jaar op rij helemaal gaan bij de leukste optredens, gekste acts, gezelligste partners en heel veel nostalgische gekkigheid!​ Natuurlijk vindt dit zomerse alles weer plaats aan de mooie Gaasperplas, de verborgen parel in het buitenste randje van onze geliefde hoofdstad.

​Ga voor alle info over Charly Lownoise & Mental Theo: The Final Show naar www.wonderfulyears.nl.

logo (1).png

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE TE GEKKE NIEUWSBRIEF OM EERDER OP DE HOOGTE TE ZIJN DAN RTL BOULEVARD

FAQ

Waarom is het evenement uitgesteld?

De Nederlandse overheid heeft op 21 april aangekondigd de maatregelen omtrent het coronavirus te verlengen. Alle evenementen die plaats zouden vinden voor 1 september 2020, zijn hierdoor afgelast. Helaas betekent dit ook dat Guilty Pleasure Festival niet plaats kan vinden op de oorspronkelijke datum.

Wat is de nieuwe datum van het evenement?

We schuiven het festival een jaartje op en verplaatsen naar 10 en 11 juli 2021.

Wat gebeurt er met mijn ticket?

Je ticket voor Guilty Pleasure Festival 2020 blijft automatisch geldig voor de editie in 2021. Je hoeft dan ook geen verdere stappen te ondernemen.

Wat als ik niet kan op de nieuwe datum?

Jullie zouden ons onwijs helpen door geen refund aan te vragen en je ticket te bewaren voor onze mega lekkere 2021 editie. Op deze manier kunnen we volgend jaar -en hopelijk nog vele jaren- samen met jullie en al onze leveranciers, artiesten, freelancers en vrijwilligers schaamteloos blijven dansen en genieten.

Als je niet kan op de nieuwe datum of als je om een andere reden je geld terug wilt, kun je een refund aanvragen. Dit kun je doen door vóór 17 juni 2020 te mailen naar tickets@guiltypleasurefestival.nl. De terugbetaling zal uiterlijk één maand na de editie in 2021 worden verwerkt. Dit sluit aan bij de bewaarjeticket-regeling opgesteld door de branche organisaties, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur en de Autoriteit Consument & Markt. Meer informatie vind je op www.bewaarjeticket.nl.

 

Wanneer moet ik beslissen over wat ik met mijn ticket wil doen?

Je ticket voor Guilty Pleasure Festival 2020 blijft automatisch geldig voor de editie in 2021. Indien je een refund wilt, heb je tot 17 juni 2020 om te mailen naar tickets@guiltypleasurefestival.nl.

Ik heb kaarten gekocht via TicketSwap, zijn deze geldig en kan ik dan een refund krijgen?

Kaarten gekocht via TicketSwap blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum. Iedereen die via TicketSwap een ticket heeft verkocht of gekocht, zal door TicketSwap worden benaderd.

Er vindt geen refund plaats aan kaartkopers die hun tickets via Ticketswap hebben gekocht of tickets via Ticketswap hebben verkocht.

 

Ik heb een ticket gekocht via een reseller. Blijft mijn ticket ook geldig voor de nieuwe datum?

Wij kunnen geen informatie geven over niet-officiële ticket verkopers, zoals Marktplaats en Ticket4u. Je kunt proberen contact op te nemen met de reseller en/of met de persoon die jou tickets heeft verkocht, omdat zij een e-mail ontvangen met informatie over de verplaatsing van het evenement en de vervolgstappen.

Één persoon uit mijn groep kan niet op de nieuwe datum, wat nu?

Het is niet mogelijk individuele tickets binnen een order te wijzigen. Je kan dus geen refund aanvragen voor één ticket als er meerdere tickets in één order zijn besteld.

Ik heb zelf een hotel en/of vlucht geboekt, kan ik hiervoor een restitutie krijgen?

Helaas valt dit buiten onze macht. We raden je aan contact op te nemen met het bedrijf waar je een hotel en/of vlucht hebt geboekt. Zij zullen je waarschijnlijk kunnen helpen in deze situatie.

Ik heb een vraag die hier niet tussen staat.

Neem dan contact met ons op via info@guiltypleasurefestival.nl.