FAQ - VEELGESTELDE VRAGEN

Guilty Pleasure Festival 2021 gaat niet door. Wat nu?

Dat de persconferentie na 1,5 jaar opgekropte knaldrang de teleurstelling van de eeuw meebracht, dat mag duidelijk zijn. Met de huidige maatregelen was het onmogelijk Guilty Pleasure Festival 2021 doorgang te laten vinden. En dat voelt na laaang wachten, keihard knokken en een maand met veel passie en liefde ons kindje plannen en opbouwen, onbeschrijfelijk pijnlijk.

 

Natuurlijk beloven we dat we van Guilty Pleasure Festival 2022 echt-echt-echt-echt de meest legendarische, epische, magische, schaamteloze, paradijselijke, schurende, soppende, hete editie ever-ooit maken.

Inmiddels is de grasmat is weer leeg! Met een kater van ongeloof (en veeel bier) kijken we met frisse moed naar de toekomst. Want wie niet tegen zijn verlies kan, die - is - niet - Guil-ty hoor.. De Guilty trein tuft gezellig door, want we zijn zeker nog niet klaar met jullie dit jaar!

 

Dus stay tuned!

Wat gebeurt er met mijn 2020/2021 ticket(s)?

Dan je Guilty Pleasure Festival 2020 of 2021 ticket(s). Deze zijn automatisch geldig voor Guilty Pleasure Festival 2022, daar hoef je niks voor te doen. Wil je graag een refund, vul dan vóór 10 augustus je gegevens in via de onderstaande link. Heb je vóór die datum jouw keuze niet doorgegeven, dan worden jouw tickets automatisch geldig voor Guilty Pleasure Festival 2022. Vet gezellig toch?!
 

Meer informatie over o.a. ticketswap tickets lees je ook via de onderstaande link.

https://shop2.ihavegotaticket.com/s/579/PHitqWcMnsbUCnyNyq1cGl/refund
(werkt de link niet? kopieer de url en plak hem in een browser)

Ik heb een groepsticket gekocht, kunnen we afzonderlijk van elkaar naar binnen? 

Ja, dat kan. Je ontvangt afzonderlijke tickets, die je gewoon als 'normale' tickets kunt gebruiken.

Ik heb eerder 9 euro aanbetaald voor mijn ticket, wanneer volgt de betaallink voor de rest?
Dinsdag 22 juni ontving je via de e-mail de link om het restbedrag te betalen. Je had tot 29 juni 23:59 om te betalen. Hierna verviel je aanbetaling. Je toegangsticket(s) ontving je op 30 juni via de e-mail.

Oeps, ik heb mijn betaallink gemist - kan ik deze alsnog betalen? 

Nee, de deadline hiervoor is verstreken en deze tickets zijn opnieuw in de verkoop gegaan.


 

Is mijn ticket van Guilty Pleasure Festival 2020 of 2021 nog geldig straks?

Je ticket voor Guilty Pleasure Festival 2020 of 2021 blijft automatisch geldig voor de editie in 2022. Je hoeft dan ook geen verdere stappen te ondernemen.

Weet je niet zeker of je tickets hebt of ben je tickets kwijt? Klik hier

 

Tickets wisselen

Je kan tickets niet omwisselen. Had je een zondag ticket en wil je een zaterdagticket of andersom. Dit is helaas niet mogelijk. We adviseren je Ticketswap te gebruiken.

Ik heb kaarten gekocht via TicketSwap, zijn deze geldig en kan ik een refund krijgen?

Kaarten gekocht via TicketSwap blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum. Iedereen die via TicketSwap een ticket heeft verkocht of gekocht, zal door TicketSwap worden benaderd. Refunds voor gekochte kaarten via Ticketswap - vinden plaats via Ticketswap. 

 

Ik heb een ticket gekocht via een reseller. Blijft mijn ticket geldig?

Wij kunnen geen informatie geven over niet-officiële ticket verkopers, zoals Marktplaats en Ticket4u. Je kunt proberen contact op te nemen met de reseller en/of met de persoon die jou tickets heeft verkocht, omdat zij een e-mail ontvangen met informatie over de verplaatsing van het evenement en de vervolgstappen.

Één persoon uit mijn groep kan niet op de nieuwe datum, wat nu?

Het is niet mogelijk individuele tickets binnen een order te wijzigen. Je kan dus geen refund aanvragen voor één ticket als er meerdere tickets in één order zijn besteld. We adviseren je dit Ticket via Ticketswap te verkopen.​

Ik heb zelf een hotel en/of vlucht geboekt, kan ik hiervoor een restitutie krijgen?

Helaas valt dit buiten onze macht. We raden je aan contact op te nemen met het bedrijf waar je een hotel en/of vlucht hebt geboekt. Zij zullen je waarschijnlijk kunnen helpen in deze situatie.​

Waar kan ik overnachten? 

Er zijn in Amsterdam 1001 mogelijkheden om in de buurt te overnachten. Een paar tips die we kunnen geven zijn de Gr8 Hotel Amsterdam Riverside, een van deze pareltjes in Abcoude en de Gaasper Camping Amsterdam

Waar kan ik parkeren / mij laten afzetten / een taxi bestellen? 

 

Recreatiegebied Gaasperplas

Valburgdreef 1001

1108AW Amsterdam

 

Parkeren kan alleen met een parkeerticket. Deze koop je in de ticketshop. We raden je wel aan om zoveel mogelijk met het OV / op de fiets te komen.

Hoe bereik ik het festivalterrein met het OV?

 

Vanaf station Amsterdam Centraal, Amstel, Bijlmer, Holendrecht of Duivendrecht pak je Metrolijn 54 naar Gein. Let op: NIET reizen met metro 53 naar Gaasperplas! Uitstappen doe je op Station Gein, vanaf hier is het nog 10 minuutjes lopen naar het festivalterrein. Station aan de voorzijde (wageningendreef) verlaten en borden 'FESTIVAL' volgen.

Is het terrein rolstoeltoegankelijk? 

Ja, we houden hier rekening mee bij de inrichting van de entrée en het terrein. Ook zijn er mindervaliden toiletten aanwezig bij de EHBO.

Kan ik op het festival kolven? 

Ja, er is de mogelijkheid om in een afgesloten ruimte te kolven, ga hiervoor naar de EHBO. 

 

Zijn er kluisjes? 

Ja, er zijn kluisjes op het terrein. Je kunt je kluisje een aantal weken voorafgaand aan het festival online boeken.

 

 

Zijn stroompunten (om bijvoorbeeld mijn telefoon op te laden)?

Er zullen enkele stroompunten aanwezig zijn op het terrein waar je tegen betaling gebruik van kan maken.

Tip: neem een powerbank mee! 

Kan ik sigaretten kopen op het terrein? 

 

Nee, neem dus genoeg sigaretten mee als je rookt.

Waar kan ik de huisregels vinden? 

 

Deze vind je hier

Wat doet Guilty Pleasure Festival om duurzaam te zijn? 
Het leven is één groot feest en moeder aarde draait de plaatjes. Wat moeten we nou zonder dit topwijf? Precies. Daarom geeft en vraagt Guilty wat extra liefde voor deze vriendin. Hoe? Je leest het hier. 

Ik heb een andere vraag.

Neem dan contact met ons op via info@guiltypleasurefestival.nl.

Pers? 

Kan ons bereiken via pers@guiltypleasurefestival.nl

recycle-1730163_640.png
logo-celebrate_safe-algemeen.png