top of page

Waar en wanneer vind het festival plaats?

Op zaterdag 8 en zondag 9 juli 2023 aan de Gaasperplas in Amsterdam.

Waar kan ik parkeren / mij laten afzetten / een taxi bestellen?

De auto is nog steeds een boosdoener als het gaat om CO2 en fijnstof uitstoot. Kom zoveel mogelijk met de fiets of het Openbaar Vervoer. Indien het echt niet anders kan; carpool dan zoveel mogelijk. Navigeren kan naar het onderstaande adres.

Recreatiegebied Gaasperplas

Valburgdreef 1001

1108AW Amsterdam

Parkeren kan alleen met een parkeerticket. Deze koop je in de ticketshop. We raden je wel aan om zoveel mogelijk met het OV of op de fiets te komen. 

Hoe bereik ik het festivalterrein met het OV?

Vanaf station Amsterdam Centraal, Amstel, Bijlmer, Holendrecht of Duivendrecht pak je Metrolijn 54 naar station Gein. Vanaf hier is het nog 10 minuutjes lopen naar het festivalterrein. Station Gein aan de wageningendreef verlaten en borden 'FESTIVAL' volgen.

Let op: NIET reizen met metro 53 naar Gaasperplas station!

Wanneer ontvang ik mijn ticket(s)?

Om fraude en oneerlijke doorverkoop van tickets te voorkomen werken we dit jaar met Sealed Tickets van Eventix. Sealed Tickets zijn tickets die wel al gekocht zijn, maar nog niet gedownload kunnen worden. Je kunt je ticket(s) een paar dagen voor het festival downloaden via de eerder verstuurde e-mail. Als reminder ontvang je hierover voorafgaan aan het festival een e-mail met daarin opnieuw de ticketlink. 

Heb je meer vragen over Sealed Tickets? Check dan HIER

Kan ik mijn ticket(s) doorverkopen?

Ja, je kunt je tickets nog steeds verkopen via Ticketswap, ook als je ze nog niet gedownload hebt. Dit doe je door onderin de orderstatus-pagina van Eventix te klikken op 'Verkoop via TicketSwap'. Hier kom je door in de bevestigingsmail van Eventix te klikken op 'Download Tickets'.

Meer informatie hierover vind je HIER.

Ik ben mijn ticket(s) of bevestigingsmail kwijt

Ga naar https://eventix.nl/ticket-support en druk op 'zoek mijn ticket'.

Tickets omwisselen?

Je kunt tickets niet omwisselen voor een andere dag. Heb je een zondag ticket en wil je een zaterdagticket of andersom? Dit is helaas niet mogelijk. We adviseren je Ticketswap te gebruiken.

Ik heb kaarten gekocht via TicketSwap, zijn deze geldig?

Kaarten gekocht via TicketSwap zijn gewoon geldig. 

 

Ik heb een ticket gekocht via een reseller. Blijft mijn ticket geldig?

Wij kunnen geen informatie geven over niet-officiële ticket verkopers, zoals Marktplaats en Ticket4u. Je kunt proberen contact op te nemen met de reseller en/of met de persoon die jou tickets heeft verkocht, omdat zij een e-mail ontvangen met informatie over de verplaatsing van het evenement en de vervolgstappen.

We raden aan alleen tweedehands tickets te kopen en verkopen via www.ticketswap.nl.

Één persoon uit mijn groep kan niet, wat nu?

Het is niet mogelijk individuele tickets binnen een order te wijzigen. We adviseren je dit ticket via Ticketswap te verkopen.​

Ik heb een andere vraag over mijn ticket(s)

Voor andere vragen over je ticket(s) verwijzen we je graag door naar https://eventix.nl/ticket-support. Hier staat alles wat je over je ticket(s) moet weten. Hier kan je contact krijgen met de klantenservice van Eventix die je graag helpen met je vragen.

Waar kan ik overnachten? 

Er zijn in Amsterdam 1001 mogelijkheden om in de buurt te overnachten. Een paar tips die we kunnen geven zijn de Gr8 Hotel Amsterdam Riverside, een van deze pareltjes in Abcoude en de Gaasper Camping Amsterdam

Is het terrein rolstoeltoegankelijk? 

Ja, we houden hier rekening mee bij de inrichting van de entree en het terrein. Ook zijn er mindervaliden toiletten aanwezig bij de EHBO. Het is goed om te weten dat het festivalterrein voor een deel onverhard is.

Kan ik op het festival kolven? 

Ja, er is de mogelijkheid om in een afgesloten ruimte te kolven, ga hiervoor naar de EHBO. 

Zijn er kluisjes? 

Ja, er zijn kluisjes op het terrein. Je kunt je kluisje vooraf online boeken via onze ticketshop. Je ontvangt de code van je kluisje(s) vooraf aan het evenement. 

Zijn stroompunten (om bijvoorbeeld mijn telefoon op te laden)?

Er zijn geen stroompunten aanwezig om je telefoon op te laden.

Tip: neem een powerbank mee! 

Kan ik sigaretten kopen op het terrein? 

Nee, neem dus genoeg sigaretten mee als je rookt. 

Gooi je peukies niet op de grond. Doof de peuk en gooi hem in de afvalbak. Roken in tenten en onder overkappingen is verboden.

Waar kan ik de huisregels vinden? 

Deze vind je hier

Wat doet Guilty Pleasure Festival om duurzaam te zijn? 

Het leven is één groot feest en moeder aarde draait de plaatjes. Wat moeten we nou zonder dit topwijf? Precies. Daarom geeft en vraagt Guilty wat extra liefde voor deze vriendin. Hoe? Je leest het hier.

Ik heb een andere vraag.

Neem dan contact met ons op via info@guiltypleasure.nl.

Pers? 

Kan ons bereiken via pers@guiltypleasure.nl

logo-celebrate_safe-algemeen.png
recycle-1730163_640.png
bottom of page