BELANGRIJKE LAATSTE INFO

Terwijl de opblaaskrokodillen vrolijk wapperen in het zonnetje leggen wij de laatste hand aan ons Guilty paradijs aan de Gaasperplas. We zijn meer dan klaar voor het meest legendarische weekend van 2021! Neem de laatste info goed door, oefen de moonwalk nog even voor de spiegel en LOSSSSS!! 

 

P.S. bij twijfel altijd meer glitter.   
 


TESTEN VOOR TOEGANG
We hebben je er al kapot over gespamd de afgelopen weken, dus jij hebt alláng jouw testen voor toegang afspraak gemaakt, of zelfs al een QR-code in de CoronaCheck-app met jouw vaccinatie- of herstelbewijs, toch? If not: wel echt nog even doen, want zonder zo’n QR-code kom je niet binnen. Check deze pagina voor de meest gestelde vragen: www.guiltypleasure.nl/corona.


TRIAGE
Vanuit de overheid worden we verplicht om een gezondheidscheck te doen bij alle bezoekers. Dit doe je door het formulier in te vullen dat je vindt op www.guiltypleasure.nl/triage. Dit formulier gaat 4 uur voor het begin van het festival open. Aan het einde van de gezondheidscheck krijg je een groen vinkje indien je geen klachten hebt. Dit laat je zien bij de ingang. Alleen met een groen vinkje krijg je toegang tot het festival.
 


DUS: WAT MOET IK MEENEMEN NAAR GUILTY? 

 • Coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of een geprinte QR-code (meer info: www.guiltypleasure.nl/corona)

 • Een positieve gezondheidscheck (‘groen scherm’) ingevuld via www.guiltypleasure.nl/triage. Dit kan vanaf 4 uur voor het festival.

 • Een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, ID of paspoort)

 • Je ticket voor Guilty (uitgeprint of op je smartphone met je helderheid op 100%)


 
1,5 METER AFSTAND
Houd buiten het festivalterrein 1,5 meter (oftewel 1 opblaaskrokodil) afstand. Binnen de groene zone zijn strategisch geplaatste likjes aan oorlellen weer toegestaan. Let wel: Consent is áltijd in de mode. 


TIJDSLOT 
Om de 1,5 meter afstand buiten het festival te kunnen waarborgen worden we vanuit de autoriteiten verplicht om met een gefaseerde instroom te werken. Dit betekent dat jij in een vooraf aangegeven tijdslot ingedeeld bent. Om dit te compenseren gaan we niet om 13:00 open, maar om 12:00. Je tijdslot staat in de laatste e-mail die je van ons hebt ontvangen en in je ticketmail. 

Zorg dat je binnen deze tijden in de rij staat. Heb je vragen over het tijdslot? Mail ze naar tijdslot@guiltypleasure.nl.
 


TICKETS 
Guilty Pleasure Festival 2021 is uitverkocht. Koop tweedehands tickets alleen op ticketswap. 
 


ALS JE MET DE AUTO KOMT 
Met een Guilty parkeerticket kun je parkeren op de Valburgdreef 1001 te Amsterdam. Parkeertickets zijn te krijgen op https://bit.ly/GPF21_Tickets.
 


KISS & RIDE / PARKEERTICKETS / TAXI 
Recreatiegebied Gaasperplas
Valburgdreef 1001
1108AW Amsterdam
 


ALS JE MET HET OV KOMT 
Vanaf station Amsterdam Centraal, Amstel, Bijlmer, Holendrecht of Duivendrecht pak je Metrolijn 54 naar Gein. Let op: NIET reizen met metro 53 naar Gaasperplas! Uitstappen doe je op Station Gein, vanaf hier is het nog 10 minuutjes lopen naar het festivalterrein. Station aan de voorzijde (Wageningendreef) verlaten en borden 'FESTIVAL' volgen.

Vergeet je mondkapje niet! Ook voor de terugweg.
 


KLUISJES 
Er zijn lockers aanwezig. Bespaar jezelf moeite op het festival en boek vooraf je lockers op https://guiltypleasure.elockers.online.


SIGARETTEN 
Zijn NIET te koop op het terrein. Neem dus genoeg sigaretten mee als je rookt!

 

APPIC 
Ook altijd aan het balen als je jouw favoriete artiest nét hebt gemist? Met onze Guilty Pleasure Festival app van Appic stel je je eigen timetable samen en krijg je berichten over waar je wanneer moet zijn. Ook kan je op de interactieve plattegrond zien waar je matties zijn en waar je nu eigenlijk zelf bent. Handig, ofwa? Nieuwsgierig? Download Appic hier: http://bit.ly/2oNXnFb
 


HUISREGELS 
Zorg dat je op de hoogte bent van de huisregels. Deze zijn onderaan te vinden op www.guiltypleasure.nl/festival.
 


DUURZAAMHEID 
Het leven is één groot feest en moeder aarde draait de plaatjes. Wat moeten we nou zonder dit topwijf? Precies. Daarom geeft en vraagt Guilty wat extra liefde voor deze vriendin. Lees hier hoe o.a. ons statiegeldsysteem werkt: http://bit.ly/GFPF-DUURZAAMHEID

We droppen alvast wat suggesties:

 • Proost met ons statiegeldsysteem

 • Laat tickets scannen vanaf je telefoon

 • Doof je peuk, gooi ‘m in de prullenbak

 • Kies wat vaker een vega(n) optie

 • Laat je waggie thuis en pak het OV of de fiets

 


VRAGEN? 
Heb jij een vraag en wordt ‘ie in deze post niet beantwoord? Check eerst onze FAQ even: www.guiltypleasure.nl/faq.
 


CELEBRATE SAFE 
 
5 tips voor een weekend zonder zorgen:

 • Feest, leef en doe wild! Maar wel binnen de kaders waar jij je lekker bij voelt en wat je lichaam aan kan.

 • Flirt, sjans en dans, terwijl je je eigen grenzen en die van een ander respecteert.

 • Eet en drink voldoende, met af en toe een flesje water of fris tussendoor.

 • Geniet van de vrijheid en ga verstandig om met alcohol en drugs.

 • De EHBO is je vriend! Mocht er iets gebeuren, dan staan deze toppers altijd voor je klaar.


Meer tips? Check de website van Celebrate Safe, een platform met tips en betrouwbare informatie over bewust en veilig feesten: www.celebratesafe.nl
 


NIET ROKEN IN DE TENTEN 
Binnen roken - ook op festivals - is niet toegestaan. Rook a.u.b. niet in de tenten maar loop gewoon even naar buiten. Bespaart ons een flinke boete en de niet-rokers om je heen een rookluchtje.


PONCHO OF ZONNEBRAND?
Dit is Nederland: dat betekent dat het letterlijk kan vriezen en dooien in juli. Smeer je thuis goed in en steek een regenjas in je rugtas voor het geval het gaat druppelen. (Want dat is duurzamer én heeft meer stijl dan een wegwerpponcho. Nog niet eens op het terrein en nu al zó lekker bezig. Winning!)

 

Genoeg formaliteiten. Tijd voor festiviteiten!!

 
 

TOT GUILTY!!

KNOP-VRAGEN.PNG
recycle-1730163_640.png
logo-celebrate_safe-algemeen.png