top of page
festival-roze.png

LAATSTE INFO

ZONDAG GUILTY PLEASURE FESTIVAL 2023 GEANNULEERD

 

We hoopten net als jullie op een ander soort kater. Eentje van bier, zweet en geluk.

Maar de weergoden hebben het ons niet makkelijk gemaakt. Van een van de warmste dagen van het jaar op zaterdag, tot het kleine onzekere stiefzusje van Poly dat op zondag wel-niet-wel-niet-wel heftig over zou komen met alle gevolgen van dien. Zaterdag was ondanks de hitte ongekend genieten, jullie waren GEWELDIG! Het geluk van zaterdag wordt daarentegen overschaduwd door onze geliefde Guilty zondag die schaamteloos door de neus werd geboord. Een onwijs dubbelzinnig gevoel.

De keuze was de moeilijkste die we ooit hebben moeten maken, maar helaas noodzakelijk. De bliksem is rond 17:00 meermaals ingeslagen op en rondom de Gaasperplas en het voelt nog steeds als de juiste beslissing, hoe pijnlijk ook. Jullie veiligheid staat altijd voorop! (Vlak voor plezier, dat dan weer wel)

Gezien de plaatselijkheid en de onzekerheid van waar en in wat voor hevigheid de storm over de Gaasperplas zou razen, was het risico te groot om te nemen met de Guilty velden vol handjes in de lucht. Open gaan en vervolgens weer sluiten was vanwege de bezoekersaantallen geen optie. Op basis van de voorspellingen van doorgewinterde meteorologen op de speed dial en veelvuldig overleg met de veiligheidsdiensten hebben we er gezamenlijk voor moeten kiezen om niet open te gaan en de zondag te annuleren. En dat vinden wij -net als jullie- abnormaal hartstikke helemaal super k*t.

Kaartkopers van zondag- en weekendtickets; jullie horen in de week van 17 juli meer over de refundprocedure, houd je e-mail in de gaten. Ook als je een ticket via ticketswap hebt gekocht.

Heb je vragen? Bekijk dan onze FAQ hier.

Tot snel.

Team Guilty

recycle-1730163_640.png
logo-celebrate_safe-algemeen.png
bottom of page