top of page

BELANGRIJKE LAATSTE INFO

You ready?

  

Terwijl de opblaaskrokodillen vrolijk wapperen in het Amsterdamse zonnetje leggen wij deze week de laatste hand aan ons Guilty paradijs aan de Gaasperplas. We zijn meer dan klaar voor het meest legendarische weekend van 2020, 2021 én 2022! Jij ook?

Neem de laatste info goed door, oefen de moonwalk en de rups nog even voor de spiegel en LOS!! De poort van geluk opent zaterdag om 12:00 stipt. Tot Guilty!
 

          

Koop je e-locker vooraf

 

Geen zin om in de rij te staan? Dat snappen we! Goed nieuws, want je kan vanaf nu je locker alvast online bestellen via de lockershop van e-lockers via http://guiltypleasure.elockers.online/.

          

 

Duurzaam voor goud

Het leven is één groot feest en moeder aarde draait de plaatjes. Wat moeten we nou zonder dit topwijf? Precies. Daarom geeft en vraagt Guilty wat extra liefde voor deze vriendin en gaan we komend weekend zo duurzaam mogelijk voor goud aan de mooie groene Gaasperplas.

Wat kan je doen?
1. Laat je waggie thuis en pak het OV of de fiets
2. Proost met ons statiegeldsysteem
3. Laat tickets scannen vanaf je telefoon
4. Doof je peuk, gooi ‘m in de prullenbak
5. Kies wat vaker een vega(n) optie

Lees hier meer over wat we allemaal doen om zo duurzaam mogelijk te festivallen met moeke natuur: www.guiltypleasure.nl/duurzaamheid 

Als je met de auto komt


Guilty Pleasure Festival is perfect bereikbaar met het OV of de fiets. Kan je de auto thuis laten staan, doe dit dan en denk een beetje aan moedertje natuur! Heb je geen andere optie dan met de auto te komen? Dan heb je een vooraf gekocht parkeerticket nodig en vragen we je te carpoolen waar mogelijk. Met de Guilty parkeerticket kun je parkeren op de Valburgdreef 1001 te Amsterdam. Parkeertickets zijn te krijgen op www.guiltypleasure.nl onder de 'tickets' knop. 
 

 


Navigatie adres en Kiss & Ride


Valburgdreef 1001
1108AW Amsterdam

Vanaf hier volg je de borden 'Festival'.
 


 

Als je met het OV komt

 

Vanaf station Amsterdam Centraal, Amstel, Bijlmer, Holendrecht of Duivendrecht pak je Metrolijn 54 naar Gein. Let op: NIET reizen met metro 53 naar Gaasperplas! Uitstappen doe je op Station Gein, vanaf hier is het nog 10 minuutjes lopen naar het festivalterrein. Station aan de voorzijde (Wageningendreef) verlaten en borden 'FESTIVAL' volgen.


 

Sigaretten

 

Zijn NIET te koop op het terrein. Neem dus genoeg sigaretten mee als je rookt.

 

 

Appic

 

Ook altijd aan het balen als je jouw favoriete artiest nét hebt gemist of je vrienden inmiddels al 3 uur kwijt bent? Met onze Guilty Pleasure Festival app van Appic stel je je eigen timetable samen en krijg je berichten over waar je wanneer moet zijn. Ook kan je op de interactieve plattegrond zien waar je matties zijn en waar je nu eigenlijk zelf bent. Handig, ofwa? Nieuwsgierig? Download Appic hier: https://appic.events/en/event/guilty-pleasure-festival-2022
 


 

Huisregels

 

Zorg dat je op de hoogte bent van de huisregels. Deze zijn onderaan te vinden op www.guiltypleasure.nl/festival.

 

 

Celebrate safe

 
5 tips voor een weekend zonder zorgen:

  • Feest, leef en doe wild! Maar wel binnen de kaders waar jij je lekker bij voelt en wat je lichaam aan kan.

  • Flirt, sjans en dans, terwijl je je eigen grenzen en die van een ander respecteert.

  • Eet en drink voldoende, met af en toe een flesje water of fris tussendoor.

  • Geniet van de vrijheid en ga verstandig om met alcohol en drugs.

  • De EHBO is je vriend! Mocht er iets gebeuren, dan staan deze toppers altijd voor je klaar.


Meer tips? Check www.guiltypleasure.nl/celebratesafe


 

Roken verboden in tenten

 

Binnen roken - ook op festivals - is niet toegestaan. Rook a.u.b. niet in de tenten maar loop gewoon even naar buiten. Bespaart ons een flinke boete en de niet-rokers om je heen een rookluchtje.


 

Zonnebrand of poncho?

 

Dit is Nederland: dat betekent dat het weer kan variëren van hittegolf tot hagelbui in juli. Smeer je thuis dus goed in en steek een regenjas in je rugtas voor het geval het gaat druppelen. (Want dat is duurzamer én heeft meer stijl dan een wegwerpponcho. Nog niet eens op het terrein en nu al zó lekker bezig. Winning!)
 


 

Vragen?

 

Heb jij een vraag en wordt ‘ie hier niet beantwoord? Check dan onze FAQ even: www.guiltypleasure.nl/faq.

 


Drie maal is scheepsrecht!

Tot Guilty!

KNOP-VRAGEN.PNG
recycle-1730163_640.png
logo-celebrate_safe-algemeen.png
bottom of page